Brukenthal
. . . . . . .
ro | de
CAUTA  
.
SIBIU/HERMANNSTADT, ROMANIA
.
.
Galeria de Artă Europeană Biblioteca Brukenthal Galeria de Artă Românească Muzeul de Artă Contemporană Muzeul de Istorie Muzeul de Istorie Naturală Muzeul de Istoria Farmaciei Muzeul de Vânătoare Sala cu Frescă Laboratoarele de Restaurare Magazinele muzeului
.
.

ŞTIRI

. ARHIVA ŞTIRI
  .
.

CĂUTARE IN STIRI

 
.
. . ŞTIRI ŞI EVENIMENTE

 

.
.
Simpozion științific: Biblioteci, cărți și cititori în Transilvania epocii moderne Simpozion științific: Biblioteci, cărți și cititori în Transilvania epocii moderne
02.06.2017

Locul de desfășurare: Palatul Brukenthal
Durata: 2 iunie 2017, orele 9:00 – 13:00

link Mai multe detalii
Turneul Internațional Stradivarius ajunge în Palatul Brukenthal! Turneul Internațional Stradivarius ajunge în Palatul Brukenthal!
31.05.2017

Violonistul Alexandru Tomescu, Omar Massa și Sînziana Mircea vor concerta mâine, 1 iunie, orele 19:00, în curtea interioară a Palatului Brukenthal.
Potrivit organizatorilor, peste 10.000 de iubitori ai muzicii au luat parte până în prezent la evenimentele acestui turneu.

link Mai multe detalii
De 1 Iunie, fi copilul 200 în Palatul Brukenthal! De 1 Iunie, fi copilul 200 în Palatul Brukenthal!
31.05.2017

Pentru că anul acesta se împlinesc 200 de ani de când, în Palatul Brukenthal, s-a deschis primul muzeu public din România, al 200-lea copil care vizitează palatul joi, de Ziua internațională a Copilului, va fi așteptat cu un premiu.
Vă reamintim că, de 1 Iunie, copii și adolescenții până la vârsta de 18 ani beneficiază de intrare gratuită la toate sediile muzeului.

link Mai multe detalii
   | 
.