Brukenthal
. . . . . . .
ro | de
CAUTA  
.
SIBIU/HERMANNSTADT, ROMANIA
.
.
Galeria de Artă Europeană Biblioteca Brukenthal Galeria de Artă Românească Muzeul de Artă Contemporană Muzeul de Istorie Muzeul de Istorie Naturală Muzeul de Istoria Farmaciei Muzeul de Vânătoare Sala cu Frescă Laboratoarele de Restaurare Magazinele muzeului
.
.

ŞTIRI

. ARHIVA ŞTIRI
  .
.

CĂUTARE IN STIRI

 
.
. . ŞTIRI ŞI EVENIMENTE

 

.
.
De 1 Iunie, fi copilul 200 în Palatul Brukenthal! De 1 Iunie, fi copilul 200 în Palatul Brukenthal!
31.05.2017

Pentru că anul acesta se împlinesc 200 de ani de când, în Palatul Brukenthal, s-a deschis primul muzeu public din România, al 200-lea copil care vizitează palatul joi, de Ziua internațională a Copilului, va fi așteptat cu un premiu.
Vă reamintim că, de 1 Iunie, copii și adolescenții până la vârsta de 18 ani beneficiază de intrare gratuită la toate sediile muzeului.

link Mai multe detalii
Începe seria de simpozioane științifice dedicate Bicentenarului Brukenthal 2017! Începe seria de simpozioane științifice dedicate Bicentenarului Brukenthal 2017!
24.05.2017

Primul simpozion este organizat de Muzeul de Istorie Naturală în perioada 25 – 26.05.2017, având tema „Samuel von Brukenthal – promotor al cercetărilor în domeniul științelor naturii”

link Mai multe detalii
Muzeul Satului Bănăţean şi Episcopia Tulcii, în colaborare cu Muzeul Naţional Brukenthal şi Muzeul Satului Bănăţean şi Episcopia Tulcii, în colaborare cu Muzeul Naţional Brukenthal şi Asociaţia culturală Pictor Octavian Smigelschi invită publicul în data de 12 mai 2017, ora 14:00 la vernisajul expoziţiei itinerante de artă sacră „Tezaur – Episcopia Tulcii”
11.05.2017

Locul desfășurării: Muzeul Satului Bănăţean, Timișoara
Curatori: dr. Alexandru Constantin Chituţă, dr. Raluca Maria Frîncu, Marius Matei

link Mai multe detalii
   | 
.