Brukenthal
. . . . . . .
ro | de
CAUTA  
.
SIBIU/HERMANNSTADT, ROMANIA
.
.
Galeria de Artă Europeană Biblioteca Brukenthal Galeria de Artă Românească Muzeul de Artă Contemporană Muzeul de Istorie Muzeul de Istorie Naturală Muzeul de Istoria Farmaciei Muzeul de Vânătoare Sala cu Frescă Laboratoarele de Restaurare Magazinele muzeului
.
.

ŞTIRI

. ARHIVA ŞTIRI
  .
.

CĂUTARE IN STIRI

 
.
. . ŞTIRI ŞI EVENIMENTE

 

.
.
Acord de colaborare intre Muzeul Național Brukenthal și Muzeul Național din Minsk Acord de colaborare intre Muzeul Național Brukenthal și Muzeul Național din Minsk
06.09.2017

În data de 5.09.2017 a avut loc semnarea acordului de colaborare dintre Muzeul Național Brukenthal și Muzeul Național din Minsk (Republica Belarus), având ca scop conservarea, studiul și promovarea patrimoniului cultural. Din partea Muzeului din Minsk au fost prezenți Directorul General Aleh Ryzhkou și Directorul Adjunct Aleksandr Khramy.

link Mai multe detalii
“Tichia Verde” – situație actuală și rezultate “Tichia Verde” – situație actuală și rezultate
25.08.2017

Perioda de desfășurare: 11/2012 - 5/2016
„Tichia Verde – Management, comunicare de mediu și artă“ – acesta era titlul complet al unui proiect prin Muzeul Național Brukenthal, Biserica Evanghelică C.A. Sibiu și Agenția pentru Protectia Mediului Sibiu au dorit să atragă atenția asupra beneficiilor și scopului protecției operaționalizate a mediului și să redefinească potențialul acesteia.

link Mai multe detalii
Lansare carte Lansare carte
03.08.2017

Vineri, 4 august, orele 15:00, în curtea interioară a Palatului Brukenthal, va avea loc lansarea ediției în limba germană a cărților „Criț. Istoria, poveștile și viața unui sat de sași” și „Povestea sașilor din Transilvania. Spusă chiar de ei”, scrise de Ruxandra Hurezean și traduse de Catrinel Pleșu și Beatrice Ungar.

link Mai multe detalii
.