Brukenthal
. . . . . . .
| uk |
CAUTA  
.
SIBIU/HERMANNSTADT, ROMANIA
.
.
Galeria de Artă Europeană Biblioteca Brukenthal Galeria de Artă Românească Galeria de Artă Contemporană Muzeul de Istorie Muzeul de Istorie Naturală Muzeul de Istoria Farmaciei Muzeul de Vânătoare Sala cu Frescă Laboratoarele de Restaurare Magazinele muzeului
.
.

STIRI SI EVENIMENTE

. Înapoi la evenimente
  .
 
 
 
 
.
. .

DETALIU EVENIMENT

17 Jul, 2013

Raliul Sibiului sustine Muzeul National Brukenthal
 
La Raliul Sibiului se vor strange fonduri pentru Muzeul Brukenthal
Toti pilotii sunt invitati sa doneze un obiect care va fi scos la licitatie
Licitatia va avea loc joi, 25 iulie de la ora 22:00, in cadrul Black Tie Charity Gala.
Text oferit de Berti Panaiot, Raliul Sibiului PR & Marketing Manager: 
In afara spectacolului sportiv, la editia din 2013 a Raliului Sibiului, organizatorul a demarat o campanie de strangere de fonduri pentru sustinerea Muzeului National Brukenthal. Astfel, fiecare particpant la eveniment este invitat sa doneze un obiect care are legatura cu cariera sa sportiva si care va fi scos apoi la licitatie in cadrul Black Tie Charity Gala. Licitatia se va desfasura joi seara incepand cu ora 22:00, imediat dupa startul festiv, la Hotel Hilton Sibiu. Tinuta obligatorie la acest eveniment este Black Tie.
Locul la evenimentul Black Tie Charity Gala este 50 de euro, iar suma stransa din taxa de participare va fi donata tot Muzeului National Burkenthal. In acest pret sunt incluse accesul la eveniment, cina festiva si posibilitatea de a participa la licitatie pentru obiectele donate de piloti. „Autoritatile locale si locuitorii orasului Sibiu au sustinut intotdeauna Raliul Sibiului. Prin aceasta actiune vrem sa sustinem si noi unul dintre cele mai reprezentative muzee din Romania si un simbol al orasului Sibiu. La acest eveniment sunt invitate autoritatile locale, nationale, participantii la raliu, dar si pasionati de curse care doresc sa sustina actiunea initiata de noi”, a spus Sorin Itu, organizatorul Raliului Sibiului.   
Locurile pentru evenimentul Black Tie Charity Gala se pot rezerva pe adresa de e-mail gala@raliulsibiului.ro.
.