Brukenthal
. . . . . . .
| uk |
CAUTA  
.
SIBIU/HERMANNSTADT, ROMANIA
.
.
Galeria de Artă Europeană Biblioteca Brukenthal Galeria de Artă Românească Galeria de Artă Contemporană Muzeul de Istorie Muzeul de Istorie Naturală Muzeul de Istoria Farmaciei Muzeul de Vânătoare Sala cu Frescă Laboratoarele de Restaurare Magazinele muzeului
.
.

STIRI SI EVENIMENTE

. Înapoi la evenimente
  .
 
 
 
 
.
. .

DETALIU EVENIMENT

02 Oct, 2012

Conferinţa internaţionala Relaţii Interetnice în Transilvania
În perioada 4 – 7 octombrie 2012 se va desfăşura, la Sibiu, a cincea ediţie a conferinţei internaţionale Relaţii Interetnice în Transilvania, având ca temă Militaria Mediaevalia în Europa centrală şi sud-est. Seminarile se vor axa pe studierea armamentului şi a fortificaţiilor medievale din arealul geografic al Europei centrale şi de sud – est.
Această ediţie doreşte să reunească specialişti din diverse domenii – arheologi, istorici, istorici de artă, istorici militari – care sunt interesaţi în studierea şi cercetarea generosului subiect al prezentei conferinţe.
Evenimentul este organizat de Guvernului României prin Departamentul de Relaţii Interetnice, cu sprijinul Muzeului Naţional Brukenthal, al Universităţii „Lucian Blaga” Sibiu şi al Asociaţiei pentru Înfrumuseţarea Oraşului Sibiu.
La acest eveniment vor participa aproximativ 40 de specialişti în domeniu din ţară şi din străinătate ( Bulgaria, Cehia, Croaţia, Polonia, Ungaria, Sebia, Ucraina). Invitaţii şi participanţii vor avea posibilitatea de a descoperi Sibiul precum şi alte monumente sau oraşe din jurul acestuia, cum sunt Miercurea Sibiului, Gârbova, Câlnic sau Alba Iulia, în cadrul unei excursii de studiu desfăşurată în cadrul conferinţei.
.