Brukenthal
. . . . . . .
| uk |
CAUTA  
.
SIBIU/HERMANNSTADT, ROMANIA
.
.
Galeria de Artă Europeană Biblioteca Brukenthal Galeria de Artă Românească Galeria de Artă Contemporană Muzeul de Istorie Muzeul de Istorie Naturală Muzeul de Istoria Farmaciei Muzeul de Vânătoare Sala cu Frescă Laboratoarele de Restaurare Magazinele muzeului
.
.

STIRI SI EVENIMENTE

. Înapoi la evenimente
  .
 
 
 
 
.
. .

DETALIU EVENIMENT

17 Jun, 2010

Premiul Uniunii Europene pentru Patrimoniu Cultural – Europa Nostra 2010

În data de 9 iunie, anul curent, a avut loc la Istanbul ceremonia de decernare a Premiilor Uniunii Europene pentru Patrimoniu Cultural – Europa Nostra 2010.
Premiat la Categoria 4 „Education, Training and Awareness Raising” pentru programul de pedagogie muzeală „Descoperind Muzeul”, Muzeul Naţional Brukenthal a fost reprezentat la ceremonie de coordonatorul proiectului, Dana  Roxana Hrib.

Argumentul juriului pentru acordarea premiului a fost: Juriul a decis să premieze acest proiect pentru exemplara abordare pedagogică folosită în dezvoltarea programelor educative ale muzeului în scopul atragerii publicului tânăr. Aspectul intercultural al proiectului ca şi remarcabila bază ştiinţifică a publicaţiilor editate, este un excelent exemplu pentru schimbarea abordării clasice a muzeului într-un instrument de conştientizare.

europa_nostra_1.jpg

europa_nostra_2.jpg

europa_nostra_5.jpg

europa_nostra_4.jpg

europa_nostra_3.jpg
.